Плащане и гаранции

Начини на плащане:

1. По банков път:
2. С наложен платеж на куриер

Срокове за плащане

Начините за плащане чрез банковата система е сумата по стойността на поръчката се заплаща авансово, а продукта се получава в рамките на посочените срокове и условия. При начин на плащане "с наложен платеж" може да се плати само в брой в момента на доставката по куриера.

Доставките се извършват от понеделник до петък. Съботни доставки се извършват само след предварителна договореност.
Срокът за комплектоване на поръчката е от 3 до 5 работни дни. По е-мейл или на посочения от вас телефон ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат окомплектовани и изпратени Вашите покупки.

Цените на стоките са с ДДС.

Как да поръчате:

Поръчката става по следния начин:

Избирате избрания от Вас артикул и разглеждате описанието и детайлите посочени за него.

Стъпка 1: Ако вече сте решили да го закупите - натискате бутон "Купувам".Можете да изберете количеството (броя) на артикула от опцията за това.
Ако не желаете да продължите - имате възможност да откажете покупката.
Стъпка 2: Попълвате данните за доставка на желаната от Вас стока. За всяка доставка Ви се издава касова бележка, а при желание от Ваша страна и фактура.
Стъпка 3: Следва да отметнете полето за съгласие с условията за пазаруване от е-Магазин "ELIT GLASS". Натискате бутон: "Поръчай". От момента на Вашето потвърждаване поръчката Ви се регистрира при нас и на посочения от Вас е-mail адрес- получавате автоматично генериран от системата имейл, чрез който се потвърждава вашата поръчка.

Вие ще получите потвърдителен e-мейл с допълнителна информация относно начин на плащане и избор на доставка. Вие може да получите допълнителни съобщения от е-Магазин "Glassmania", ако е необходима допълнителна информация за уточняване на размер или други обстоятелства във връзка с Вашата поръчка.

Условия за връщане на стоката
Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:
- дефекти на стоката;
- несъответствие с обявения размер;

1. Рекламацията се предявява на място. При получаване на стоката ви молим да я огледате добре и ако са налице повреди от неправилна експлоатация при транспортиране или имате забележки, пратката да бъде обратно върната по куриерската служба - доставчик.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
1. възстановяване на заплатената сума;
2. заменяне на стоката с нова;
3. отбив от цената

При изчерпване на количествата от дадена стока или даден артикул, а така също и при забавяне на доставката или изчакване за обработка и зареждане, Вие ще бъдете уведомени своевременно на посочения от Вас телефон за връзка или електронна поща.

Фирма "Елит" не дължи обезщетение или неустойки за доставка на стоки изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка;(Чл. 55.от ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ)